11 juni 2009

Våren 2009

... og da var det liv i bloggen igjen! Sorry at det har vært litt "dødt" her den siste tiden..

Våren har løpt av sted - og nå er det alt sommer! Det har skjedd utrolig masse i tiden som har gått, og det største er nok at VI HAR KJØPT LEILIGHET!! Vi flyttet inn 1. mai - og det er hovedårsaken til at vi har hatt det utrolig travelt! Vi har ennå ikke fått tatt noen bilder av herligheten, men det kommer! Jeg lover!!

Ellers har vi reist en del - vi har vært en tur i Scotland, Tyskland, Italia og Norge! Vi har brukt tiden sammen med venner, vi har innredet leiligheten (og dersom man leser mellom linjene - det betyr en del timer tilbrakt på Ikea..), og vi har storkost i forsmaken på sommeren med både grilling og soling! Besøk har vi også hatt - utrolig kjekt å ha deg her, Helga!

Nå gleder vi oss bare til sommeren - om to uker tar vi av sted på våre første, store tur sammen; backpacking i Peru, Bolivia og Chile! Vi gleder oss villt!!


3 kommentarer:

Knut Olav sa...

Hei kjære venn! - Så koselig å se bildene dine! :-)
Godt å høre at du har det godt! Det er som du sier: Livet er ofte travelt, men vit at vi stadig tenker på deg og dere! Klem Knut Olav

Gunnveig sa...

Hei!
Sitter å surfer på nettet og den ene siden fører til den andre, og så havnet jeg her:) Kjekt å se hvordan tidligere GUS venner har det!;)

Ser du skal til Chile, Bolivia og Peru! Så gøy! Gled dere!! Har bare noen tips. (Egentlig anbefaler jeg Argentina!! Hele landet om reiseruten ikke er helt fastsatt enda...)
Jeg og Simon satte iallfall pris på disse stedene...
- Pucon i Chile, bestige den aktive vulkanen Villarica
- Tre dagers tur fra San Pedro de Atacama i Chile til Uyuni i Bolivia!! Helt fantastisk, og man får sett så utrolig mye!!
- Rurrenabaque i Bolivia!
- Arequipa og Colca dalen i Peru.
(Machu Picchu sier seg vel selv;) )

Du kan jo sjekke ut reisebloggen vi hadde, om du gidder å surfe igjennom den... www.vesperiner.blogspot.com

Tror dere får flotte opplevelser uansett hvor dere drar! Ønsker dere en riktig god tur!!!! Kos dere!!!

Klem Gunnveig
(Uganda teamet;)

hm sa...

Ser hyggelig ut! Det var fantastisk koselig å være på besøk hos dere - brokk til tross ;)

Klem Torunn og Hans Martin