09 desember 2007

Julestemning i Mejlgade


Julestemningen er på plass i Mejlgade! Juletreet er pyntet, og ribba har vært på spisebordet! Århus er en fantastisk by rundt juletider, med god stemning i byen! Vi koser oss i disse tider, og vi farter fra den ene julemiddagen til den andre!
Glædelig jul til alle sammen!

3 kommentarer:

ebitufamily@yahoo.no sa...

Å såå koselig:) Vi har pynta litt i Tøyengata også, men ikke med juletre... - og ribba venter vi med til vi kommer hjem til Sandnes. Gleder oss til å være med deg i jula - det blir så kjekt at vi alle blir hjemme:) Fredag kom Rebekka hjem med julegaver som hun hadde laget i barnehagen - spennende! Vi har også rukket å bake litt kaker - til Sam's store glede nå i travle eksamenstider. Han blir ferdig på onsdag, men fordi han jobber helgevakter drar vi ikke hjem før søndag. Tusen takk for julekortet - det henger på kjøkkenet:)Håper at Alessandro hadde en fin bursdag. Vi er kjempeglad i deg, sista! Store og varme juleklemmer fra Rebekka, Sam og Anne

Anonym sa...

God jul til dej med snjuppa!:) håpe du fer ei flotte jul heime i Mandal! Ej reise til sunnmøre imorga, ej gleda mej!:)
Gla ti dej!
Store julekos fra Magnhild!

Anonym sa...

God jul, vennen! Har sendt et kort til Mejlgade, men det kom vel ikke fram før du reiste hjem. :( Vi er godt plassert i Sarp hos familien til Martin, og skal pynte treet om noen timer - lillejulaftens høydepunkt! Besteforeldrene er på trilletur med Torje og Martin på vei til byen for et siste hemmelig ærend (hva kan det være?!), så jeg har litt alenetid. Deilig! Håper du har det godt, og at ferien blir avslappende og kjekk.

Stor klem fra meg