09 oktober 2007

Høstferie i Norge

Uke 39 var jeg hjemme i Norge på høstferie. Jeg dro rett til Oslo, for å besøke Anne Katrine, Sam og lille Rebekka. Det var godt å få tilbringe litt tid sammen med dem igjen! Rebekka smiler og er fornøyd, selv med hals- og øyebetennelse, og hun vokser stadig! Det samme gjør Anne, som har fått fastsatt terminen til 31.januar. Hvilken glede!!

Jeg fikk også litt tid til å treffe kjente og kjære igjen i Oslo! Anna-Marie og lille Torje hadde tatt turen fra Bergen og Inga fra Kjelsås, og sammen dro vi på besøk til Torunn som fødte lille Vemund for bare få uker siden. Det var altfor lenge siden vi hadde sett hverandre, og tiden gikk så altfor fort..

Deretter bar turen hjem til Mandal, til mamma, pappa, Atle, Sondre og ikke minst mormor. Det er en glede å komme hjem, bruke tid med familien og slappe av. For er det noe man kan gjøre når man er på ferie på Sandnes, så er det å slappe av, og det fikk Alessandro oppleve da han kom med ferja fra Danmark for å tilbringe helgen sammen med oss. Jeg fikk også tid til å besøke Helga som har flyttet til Kristiansand, og har begynt på utviklingsstudiet.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for gjensynet, Silje! Håper det blir oftere framover. God klem

Anonym sa...

velkommen tilbake til Oslo!! :)

Anonym sa...

...hilsen inga :)

Anonym sa...

Ja, det var SÅ koselig å se deg igjen amiga! Takk for besøket og velkommen igjen. :)

ebitufamily@yahoo.no sa...

Silje,
we miss you!
Har ennå ikke fått avklart hvor vi blir i julen, men uansett håper vi at vi ser degigjen da... Kjekt å høre at posten kom fram - det blir ikke så ofte, men litt bedre enn ingenting:) Rebekka kan nå gå! Så det er det store nye. Og magen vokser litt hver uke... Har hatt litt "bekken" plager og har måtte vært borte fra jobb 2 dager. Håper det blir bedre, det er jo kjekt å jobbe. For tiden er Helga på besøk. Savner deg ekstra da. Håper kvelden din er god! Hils Alessandro!

Klem fra the Ebitu's