16 juli 2007

Ferien er over for denne gang!

Ja, så er ferien over for denne gang! Turen gikk først til Genéve, for å besøke Alessandro. Det var utrolig herlig å få se ham igjen og tilbringe litt tid sammen med ham! Samtidig var det artig å bli kjent med byen som han tilbringer sommeren i.


Deretter gikk turen med tog til Reggio Emilia i Italia, hvor vi tok del i bryllupet til Cristian og Lisa, samt tilbrakte tid sammen med familien til Alessandro. Det var en flott helg, med gode opplevelser og sommerens eneste (?) sol og varme for min del!
Og så bar det hjem til Mandal etterpå! Og gleden var stor da jeg til min store overraskelse oppdaget at Bernadette, Christian og Robin var kommet på besøk!! Dermed ble det dobbelt glede! Det ble en deilig uke på Sørlandet, selv om været kunne vært bedre! Det var godt å treffe både mamma og pappa, mormor, Helga, Atle og Sondre. Og jeg gleder meg til å komme tilbake siste uke i september!!

2 kommentarer:

hm sa...

Hei Silje! Nå var det lenge siden jeg hadde vært inne på siden din. -Gøy å få litt oppdateringer på sommeren din. Leiligheten ser jo knallbra ut. Jeg kan godt forstå at du trives der! Ellers gleder jeg meg STORT til du kommer i september. Det blir godt å se deg igjen, amiga! :)

hm sa...

Torunn said... mener jeg egentlig. ;)