25 mars 2007

Italiensk kurs


Aiaiai... Italiensk kurset ble avlyst, og jeg er satt til å lære italiensk på egenhånd! Sakte men sikkert skal jeg nok klare det.. Iallfall med litt hjelp fra Alessandro ;)

6 kommentarer:

Torunn sa...

Hola amiga! Så gøy å kunne lese om deg og hva som skjer. :) Jeg er ikke i tvil om at du klarer å lære deg spansk selv uten kurs. Stå på og lykke til!

Marie i byen sa...

hei silje! artig å besøke bloggen din og bli litt oppdatert! har lagt deg til bloggen min, så velkommen innom! www.marieibukta.blogspot.com

camilla sa...

Hei du skjønne! Bra du har fått deg en blogg... Håper på å komme og besøke deg snart:)
Kos deg i vårsola
Varme klemmer fra camilla

Anonym sa...

Hei Silje! Gøy å lese litt om hvor du er og hvordan du har det! Lenge siden sist..:) Jeg er fremdeles på Vigeland, og blir nok der for alltid, gardskjerring vettu.. ;) Kanskje vi treffes i Mandal til sommeren, liten by, tross alt! Klemmer fra Silje (nå Djuvik Støle)

Anonym sa...

Hei Silje,
Artig å kunne lese fra livet ditt og se at du har det bra. Turen til Firenze hørtes fantastisk ut, mamma og pappa er nå i Milano. Forbereder meg på jobbepåske men det blir litt fri også så da skal jeg nyte våren og kjærligheten. I går var Kristin, Trond Helge, Bjørn og Knut Olav hos oss. Der skulle dere også ha vært! Ønsker deg ei fin påske, min venn. Vi gleder oss veldig til Paris-turen ikke lenge etterpå. Vil gjerne besøke deg også en gang.
Stor klem fra Signe Marie

Luca sa...

Ciao Silje, så dumt at ditt kurs ble avlyst. Vi i Italiaeksperten har kurs på Sølvberget i Stavanger. Våre kurs starter igjen i uke 38. Du kan også bruke vårt nettkurs på www.allora.no

Dersom du ønsker å delta på kurset sammen med oss denne høsten, kan du lese litt mer om det på vår nettside:
www.italiaeksperten.no

Buona fortuna!

Luca